Burg. Sweensplein in Gilze

Opdracht:

  • compleet interieurplan voor de woonkamer, eetkamer en speelhoek 
  • kleuradvies, advies voor nieuwe meubels en andere meubelopstelling
  • plattegrond op schaal met meubelopstelling en moodboard/sfeercollage

 

De klant wilde meer eenheid en sfeer in de woonkamer met de open eetkamer. Daarnaast ook een advies voor een nieuwe bank,kasten en TV meubel. Ook voor het kleuren op de muren werd Binnen! interieur & verkoopstyling omadvies gevraagd. Na het kennismakingsgesprek en inventarisatie van de wensen is Binnen! interieur & verkoopstyling aan de slag gegaan met het complete interieurplan.

De basis vormde de kleur van de vloer, de houtkachel en de looproute naar de keuken en de openslaande tuindeuren. Een kleuradvies voor alle muren met accenten in de woondecoraties zorgen voor een sfeervol geheel. Het interieuradvies samen met advies waar de meubels en woondecoraties aangeschaft kunnen worden geven een houvast om het interieur stap voor stap te gaan restylen!

Met frisse en nieuwe ideeen heeft Binnen! een compleet interieurplan bedacht, waarbij ook een fijne speelplek voor de kinderen is bedacht met genoeg kastruimte. De eigenaars waren erg blij met de nieuwe ideeen en de lijst met nieuwe meubels en waar deze te koop zijn. Met de plattegrond waarop de meubels op schaal ingetekend zijn, is in een ookopslag te zien hoe alles past in de ruimte.

Het moodboard geeft een goed beeld van de sfeer van de woonkamer met de nieuwe kleuren, meubels en woondecoraties!