Willemsbuiten,Tilburg

Opdracht:

  • compleet interieurplan voor nieuwbouw woning in Tilburg
  • indeling van de beneden verdieing, zitgedeelte en keuken met meubelopstelling, kleuradvies, meubeladvies, verlichting
  • schaaltekening, plattegrond, moodboard/sfeercollage

Voor deze nieuwbouw woning van project Willemsbuiten in Tilburg heeft Binnen! interieur & verkoopstyling vanaf de tekeningen een interieurplan gemaakt waarbij de woonkamer en keuken, met de meubels,meubelopstelling, kleuradvies en stylingadvies is meegenomen in één compleet plan. De vraag van de eigenaars was een intereurplan voorwoonkamer en keuken en een advies voor de vloer. Daarnaast ging een groot deel van de bestaande meubels mee naar de nieuwe woning. 

Het complete interieuradvies bestond uit een advies voor de nieuwe meubelopstelling, verlichtingsadvies, kleuradvies voor de muren en advies voor extra ideeen om deze nieuwbouw woning aan hun wensen  en stijl aan te passen. 

De eigenaars hebben een moodboard (sfeercollage) gekregen en een uitgebreide plattegrond met de meubelopstelling op schaal ingetekend met een kleuradvies voor de muren, meubelopstelling en stylingadvies. Daarnaast een lijst van extra styling/meubels met waar deze te koop zijn. Dit alles uitgewerkt bij het plan. In de woonkamer ideeen voor de plek waar een staallook deur kan passen en een advies voor de juiste stoffering.

Een advies voor de vloer, raamdecoraties en de nieuwe keuken is meegenomen in het plan. Met alle tips waren de eigenaars  erg tevreden en het moodboardsamen met de lijst van meubels en decoraties zijn een goede basis voor alle voorbereidingen bij het verhuizen naar deze mooie nieuwbouw woning!