Maxburgdreef, Meer

Opdracht: Verkoopstyling en meubel,- en decoratie huur
Te koop bij: De Boer en Partners Makelaardij

  • Maxburgdreef_Meer_woonkamer_zithoek_VOOR_NA.jpg
  • maxburgdreef_slaapkamer_Voor_Na.jpg
  • Maxburgdreef_Serre_Voor_Na.jpg
  • Maxburgdreef_woonkamer_zithoek_VOOR_NA.jpg
  • maxburgdreef_Wandmeubel_Voor_Na.jpg

Verkocht binnen 12 weken!

Deze grote vrijstaande villa in Meer stond in juni 2010 inmiddels 13 maanden te koop. Op een prachtige locatie met zwembad, veel eigen grond en een eigen bos op het terrein. De eigenaars waren inmiddels al verhuisd en de villa stond leeg, waardoor het aantal bezichtigingen erg laag werd.
Samen met de dochter van de eigenaars heeft Binnen! verkoopstyling de woning bekeken en alvast adviezen gegeven m.b.t. de verkoop. Daarna is de woning volledig ingericht met huurmeubels en woondecoraties, inclusief het tuinhuis waar de kleinkinderen vaak logeerden. De woning is opnieuw gelatext en het wandmeubel is qua kleur aangepast, afgestemd op de meubels.

Er ontstond binnen een paar dagen tijd een zeer sfeervol, licht en harmonieus  geheel. De villa was weer verkoopklaar. En met goed resultaat: binnen 12 weken  is de woning verkocht!

Referentie

Mevrouw S. Valk, Maxburgdreef in Meer:

"Mijn samenwerking met Binnen! interieur verkoopstyling is vanaf het eerste contact zeer soepel verlopen. Alle afspraken werden nagekomen en mijn huis werd mooi gestyled met meubels en accessoires omdat ons huis al leegstond. Ook kwam er een prachtige fotoreportage en tips voor in de verkoopbrochure. Mijn huis werd dan ook snel verkocht, in 3 maanden terwijl het al meer dan een jaar te koop stond!"