Osc. Leeuwstraat, Tilburg

Opdracht:

  • interieuradvies
  • verkoopstyling

Te koop bij: Hans van Berkel makelaardij

  • Oscar_Leeuwstraat_6_Woonkamer_Voor_Na.jpg
  • Oscar_Leewstraat_Keuken_Voor_NA.jpg
  • Oscar_Leeuwstraat_Woonkamer_Na.jpg

Binnen! verkoopstyling kreeg een interieurstyling opdracht voor deze leuke tussenwoning aan de Oscar Leeuwstraat  in Tilburg. Binnen een beperkt budget en met de bestaande meubels meer sfeer en harmonie in de woonkamer en eethoek creeeren. Daarnaast was het doel van de interieurstyling ook om de woning op termijn klaar te maken voor de verkoop.

Als basis heeft de muur achter de bank een lichtere kleur gekregen passend bij de kleur van de meubels en vloer. Daarnaast hebben de eigenaars advies gekregen voor de aanschaf van andere raambekleding, nl dupli-plisee gordijnen. Als laatste heeft de styliste binnen een beperkte budget woondecoraties ingekocht zoals lampen,een vloerkleed, gordijnen en decoraties. Het resultaat was een hele sfeervolle woonkamer, met ruimte voor een speelhoek en een harmonieus geheel!

 

Mevr. L. Hansen, Oscar Leeuwstraat in Tilburg:

"Met dank aan Rosalinde hebben we niet alleen een neutrale inrichting die onze woning aantrekkelijker maakt voor kopers, we genieten er ook zelf dagelijks van. Mooie sfeer gecreeerd met kleurrijke passende accessoires die passen bij onze eigen smaak. Wij vonden het belangrijk dat er iemand eigen ideeen zou hebben en zou vernieuwen, maar wel oog heeft voor onze financiele en praktische beperkingen. Rosalinde heeft dit super gedaan!"