Bijsterveldenlaan, Tilburg

Opdracht:

  • Verkoopstyling
  • meubel, -en decoratiehuur

Te koop bij: Reeshof Makelaar 

  • Bijsterveldenlaan_woonkamer_VOOR_NA.jpg
  • Bijsterveldenlaan_Slaapkamer_VOOR_Na_2
  • Bijsterveldenlaan_Woonkamer_NA.jpg

Verkocht binnen 24 weken!

Deze eengezinswoning in de wijk Reeshof in Tilburg stond inmiddels 27 maanden te koop. De eigenaars waren inmiddels verhuisd naar hun nieuwe woning, waardoor deze woning al een tijd leegstond. Voor de verkoop geen gunstige uitgangspositie. Een leegstaande woning verkoopt minder goed, het straalt geen sfeer uit en men kan zich geen voorstellingmaken van hoe de meubels in de woning passen.

De vraag was om de woning in te richten met huurmeubels en woondecoraties, zodat met de nieuwe foto's de woning opnieuw aangeboden kon worden op Funda en de website van de makelaar. Na het nodige schilderwerk, de verkoopstyling met de huurmeubels en decoraties is de woning in 6 maanden verkocht!

Referentie

Fam. Beers, Bijsterveldenlaan in Tilburg:

"Nadat ons huis ruim twee jaar in de verkoop stond, besloten we een verkoopstyliste in te huren opdat er 'iets' zou gebeuren. Rosalinde heeft ons huis ingericht op een manier die wijzelf niet hadden kunnen bedenken. Onze eigen inrichting was qua kleuren het tegenovergestelde, achteraf gezien ook totaal niet passend bij het huis. Het huis fleurde enorm op en zelfs onze makelaar heeft Rosalinde aanbevolen bij derden. In april 2012 heeft zij ons huis ingericht en voor het einde van het jaar was het verkocht! We zijn erg tevreden met de inzet van Rosalinde, blij met de verkoopstyling en natuurlijk met de verkoop van ons huis ;-)"